joi, 2 martie 2017

Vine, vine primăvara cu SuperBlog!

Se simte în aer parfum suav de flori primăvăratice, iar atmosfera festivă ce debutează cu Mărțișorul, pe 1 Martie te îndeamnă să visezi, să cauți resurse în tine pentru a te reinventa, să ieși din hibernarea simțurilor înghețate pe timpul iernii, să fii tu însuți, întâi de toate.
E clar că vine primăvara și deopotrivă cu ea, provocările din blogging. Începe o nouă competiție creativă care lansează probe incitante menite să antreneze bloggerii pentru scris și să-i recompenseze cu premii pe măsură. Vorbesc despre Spring SuperBlog 2017! Dacă nu știți despre ce este vorba vă voi spune imediat! SuperBlog este la cea de-a 14-a ediție și este o competiție care încurajează scrisul creativ, care reunește sub "umbrela" lui branduri deja cunoscute și aduce sponsori noi care să recompenseze eforturile bloggerilor de a scrie pe teme impuse. Organizatorii acestei ediții, la fel ca și altă dată, sunt Claudia Pătrașcu și Albert Budică, împreună cu echipa de la Swiss Solutions, pe care îi salut să îi felicit pentru perseverență, răbdare, dedicație și pasiune. Printre sponsorii acestei ediții se numără AIA Proiect, AVBS Credit, Certificat-rapid.ro, Delaco, Engleza pentru toți, Farmec, Francize. ro, Hotel Aurora Mamaia, InterComFilm, La Fântâna, Swiss Solutions, Telecredit, Vacanțe speciale, Wu Xing. Partenerii media care sunt alături sunt Chic-Elite, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Mujer, PRwave, Radio Romania Cultural, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor. Bloggerii parteneri, aflați cândva de cealaltă parte a baricadei sunt destul de numeroși și nerăbdători să se achite cum pot ei mai bine de datoria de a juriza unele probe. Am auzit că nu este așa de ușor! :) Ei sunt în ordine alfabetică: AlmaNahe(r), Armonie acvatică, Călătoria perfectă, Emil Călinescu, ExTraVita, Înșiră-te mărgăritare, Litere Stacojii, 'mnealui, Craiova pe blog. Natural, Nimicuri fantezii, O pisică neagră, Pezevenchi, Robințel, SexulSlab, Sweet&Salty, Tehnocultura, Tulips&Sparkles.
Sunt multe premii atractive și cea mai mare surpriză va fi la final, o Gală de poveste, pe malul mării. Tentant, nu-i așa? Timpul este limitat, dar recunosc că nu m-am putut abține să nu mă înscriu. Sper să ajung la final cu zâmbetul pe buze și mă bazez pe sprijinul vostru, al cititorilor mei.
Succes tuturor concurenților și să câștige cel care este cel mai bun și găsește rețeta timpului dilatat, răbdător! :)

Vă doresc o primăvară perpetuă în suflet, cu sănătate, să vă înflorească zâmbetul pe față și să vă însoțească în toate zilele vieții!

Niciun comentariu:

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...