miercuri, 16 noiembrie 2016

Clothes lift me up

Sunt convinsă că tuturor vi s-a întâmplat să fiți nehotărâți atunci când erați nevoiți să alegeți un articol de îmbrăcăminte. Au fost momente când stilul propriu m-a salvat din situații limită, iar inspirația de moment, dictată uneori doar de dispoziția sufletească sau ocazie, a fost o bună călăuză. În garderoba fiecăruia dintre noi există câteva articole preferate. Iar, eu mai am un obicei personal... Uneori aleg haine care să-mi inducă o anumită stare, să mă binedispună, să mă facă să mă simt privilegiată, iubită, adorată. Știu ce veți spune... Și nu e falsă opinia conform căreia se afirmă că diversitatea garderobei este apanajul femeilor. Însă, sunt și bărbați care excelează în achiziționarea de outfituri. Nu e nimic extravagant sau ciudat. Dimpotrivă! E semn de respect personal, de autocunoaștere și iubire. Da! Ați citit bine! Felul în care te îmbraci vorbește despre tine și despre iubirea pe care ți-o porți! Dar, nu mă refer la acea iubire ce cade în derizoriu sau egoism, ci despre cea care implică stima de sine.
Stilul personal tinde spre elegant și practic, când casual, când sport. Recunosc fără tăgadă că sunt o femeie activă care adoră să iasă în lume, să fie admirată și apreciată. Dar cine nu apreciază aceste lucruri? Fiți sinceri! Tuturor ne place să fim bine îmbrăcați și să ne simțim confortabil în propria piele. Fără devieri sau exagerări. Simplu, natural! Uneori este o misiune imposibilă să armonizăm interiorul cu exteriorul, pentru că, sunt zile bune și mai puțin bune, dar merită încercarea! Iar pentru mine cel puțin, a fi la modă înseamnă în primul rând naturalețe, simplitate. Acestea nu se vor demoda niciodată. O haină bine croită, frumoasă, din material bun, rezistent este o investiție excelentă în propria imagine. Originalitatea asortată cu bunul simț nu greșește niciodată. Astfel, ceva simplu, dar semnificativ va reuși să ne scoată din anonimat. Din garderoba mea nu lipsesc jeanșii, de mai multe culori, tricouri colorate și uni, sacouri și fuste. Nici micuța rochie neagră nu lipsește. De asemenea, bluzele din diverse materiale și culori sunt prezente în combinații care mă binedispun și mă reprezintă.
În momentul în care alerg sau merg la sală pentru a-mi întreține corpul, port haine aerisite, specifice, de cele mai multe ori din categoria sport. Mă simt lejer și pot practica sportul respectiv fără restricții.La serviciu aleg stilul office, deși acesta are tendința de a părea plictisitor. Dar, dacă asortez o fustă conică cu o bluză sexy, imaginea de ansamblu se schimbă. Am mereu în minte și ideea că încălțămintea și gențile sunt reginele unei ținute. De preferat este să ne cumpărăm niște pantofi care se asortează cu minim trei ținute din garderobă. O poşetă sau o brăţară, o eşarfă sau o curea de altă culoare decât ţinuta pe ansamblu, nu înseamnă că nu poţi avea o ţinută reuşită. Se merge pe complementaritate și atunci te poți juca și poți combina articolele de îmbrăcăminte. Îmi plac foarte mult pantalonii, pentru că sunt mai practici, dar, sunt zile când îmi doresc să fiu mai feminină și aleg bluze colorate și fuste care să mă avantajeze. Uneori mai port și pălării și fuste din piele sau un poncho elegant deasupra unei rochii.


Când mă întâlnesc cu prietenii, în timpul liber, aleg jeanșii cu o geacă de piele sau ceva lejer. În sezonul rece prefer hanoracele și gecile călduroase. Când îmi doresc să fiu elegantă port un palton care mă face să mă simt chic. Cei din jur observă dezinvoltura și seninătatea și apreciază, dar, mă îmbrac de obicei cu hainele în care mă simt eu bine. Plimbările în aer liber, când este frig, presupun haine călduroase, blăniță și lână. Ador aceste articole.


Trebuie să fiu în ton şi cu tematica sau scopul evenimentului la care sunt invitată şi astfel am şanse să aleg ținuta potrivită. Culorile vor oferi un aer fresh oricărei ţinute care iniţial părea ponosită, fără vlagă. Machiajul, coafura și atitudinea completează și ele imaginea de ansamblu.
Oamenii nu vor fi nepăsători la tendinţele modei, dar, ca o concluzie, în spatele hainelor şi accesoriilor de firmă sau nu, în spatele întrebării bine sau rău îmbrăcat, vor sta mereu bunul simţ şi bunul gust. Voi ce spuneți? Oricum, Answear ne ajută să fim noi înșine!

Articol scris în cadrul SuperBlog 2016!

2 comentarii:

Diana spunea...

Inainte de a accesa site-ul voiam sa-ti scriu ca-mi plac toate tinutele pe care ai ales sa le prezinti aici si ca bine ai mai scris despre ce si cum. :) Si dupa ce am accesat site-ul... Moaaaama, ce faine sunt! :) Am accesat doar primele 4 pagini, dar n-avea rost sa merg mai departe pentru ca n-am dat de o geaca, o vesta, un balonzaid sau un palton care sa nu-mi placa! :) Multe le-as numi "clasice", in sensul ca s-ar potrivi in orice "tendinta", pana... se strica. :)
Cred ca nu exagerez: e primul site pe care il accesez si unde mi-a placut tot ce am vazut (mai puţin blugii "zdrentuiti") :) - in fine, pe paginile catre care am "trimitere".

coco spunea...

frumoase alegeri, mult succes!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...