miercuri, 30 noiembrie 2016

AVBS Credit te ajută să visezi

Dintotdeauna am admirat oamenii care au știut să păstreze un echilibru în viața lor, între profesional și personal. Oameni care sunt capabili să îmbine cu măiestrie atuurile pe care le dețin și să realizeze proiecte îndrăznețe ce duc la îndeplinirea propriilor visuri. E nevoie și de fler, de strategie, dar și de parteneri de încredere. Poate fi partenerul de afaceri sau cel din viața personală, sau și de unul și de altul, cum le rânduiește viața sau destinul...
Ne apropiem cu pași repezi de una din cele mai frumoase perioade din an, Crăciunul, iar imaginația fiecăruia din noi aleargă” spre locuri” greu accesibile în altă perioadă a anului, nu mă refer la destinații exotice neapărat, ci mai ales la stabilirea unor obiective clare pentru anul ce vine. De Crăciun și la sfârșit de an, toți încercăm să fim realiști, în ciuda atmosferei cu iz sărbătoresc din jur, să înțelegem pașii pe care i-am parcurs deja și ce etape mai avem de depășit pentru a fi mai buni, facem un bilanț al împlinirilor atât profesionale, cât și personale. Apoi, ne propunem îndeplinirea unor noi obiective, pentru că orice sfârșit, e un nou început. De exemplu, eu personal, am învățat că pentru a avea un parteneriat de succes în mediul online trebuie să fii activ, să interacționezi cu cât mai mulți bloggeri și cititori și să ai un conținut inovativ. Uneori îmi reușește acest lucru, alteori, timpul devine cel mai mare dușman al meu. Parteneriatele de acest gen, sunt un schimb reciproc, avantajos, cel mai mare bun, fiind legătura solidă pe care în timp ţi-o construieşti alături de cititorii tăi fideli. Sunt genul de situaţii win-win. Am încercat de fiecare dată să mă implic în proiecte de succes și am reținut că un parteneriat în spaţiul virtual presupune aceleaşi principii ca şi cel din realitate: seriozitate, colaborare, calitate.
În acest context, vă propun spre atenție o campanie ce promovează niște produse bancare ale companiei de brokeraj AVBS Credit, care activează pe piața din România din 2007. AVBS Creditează promovarea online, iar folosirea serviciilor propuse, nu numai că este gratuită, dar ne poate aduce mai aproape de îndeplinirea visurilor proprii. Toți la un moment dat în viață am avut nevoie urgentă de o anumită sumă de bani, de un credit, dar nu am găsit banca care să ne ofere soluții de creditare viabile, fezabile, care să se plieze dorințelor noastre și să se încadreze și în limita financiară pe care o putem susține lunar, conform statutului economic, profesional și familial. Ești în căutarea unui parteneriat serios, asumat și care să te ajute să depășești impasul financiar? AVBS Credit te ajută dacă dosarul de creditare ți-a fost respins, și nu ai găsit încă resursele necesare care să te susțină să depășești nevoile tale financiare! AVBS Credit te ajută să visezi! Experiența de nouă ani și colaborarea cu peste 25 de instituții bancare și non-bancare îl transformă în expertul tău financiar! Vei scăpa de stresul datoriilor și al achitării costurilor unor intervenții medicale prin Creditul rapid, un credit doar cu buletinul și îți vei dezvolta propria afacere, prin Creditul IMM, un credit pentru întreprinderi mici și mijlocii!  Sloganul pe care îl văd cu ochii minții promovat printr-un spot publicitar la TVR este "orice lucru pe care mintea îl poate gândi şi inima îl poate iubi, îl poţi împlini" cu ajutorul companiei de brokeraj bancar AVBS Credit! Imaginea unei familii fericite pe fundal și o melodie veselă, optimistă! Campania de promovare a Creditului IMM ar avea spațiu în cadrul unor emisiuni RadioLynx și vor fi și comunicate de presă, în ziarele cu tiraj mare, care vor specifica toate detaliile, pentru o bună informare a viitorilor debitori. Ca responsabil de imagine aș apela la serviciile unor bloggeri talentați, niște condeieri cu har și suflet, care vor transpune în articole ingenioase oportunitatea pe care o oferă AVBS Credit! Câțiva bloggeri pe care îi admir și cărora le-aș încredința promovarea companiei ar fi: Dana Lalici, Georgiana Mihăilă, Adriana Târnoveanu, Alina Gheorghe, Mirela Șurghie, Bianca Alexandra Bîzîiac. Fiecare partener ar avea rolul de a promova compania prin intermediul stilului propriu, în versuri sau în proză.
Creditul IMM are trei subcategorii: overdraft și linia de credit, credit pentru capitalul de lucru și credit pentru investiții. Dacă îți dorești o creștere a cifrei de afaceri, overdraft și linia de credit este varianta optimă pentru tine! Această finanțare se acordă Societăților Comerciale și Persoanelor Fizice Autorizate, cu cifre de afaceri de până la 500.000 – 1.000.000 EUR, iar beneficiile sunt pe măsură: fluidizarea plăților, dezvoltarea activităților curente ale companiei, fără comision de neutilizare, rularea fondurilor, diminuează valoarea creditului. Dacă vrei să investești inteligent, alegerea unui credit pentru capital de lucru  te poate ajuta. Nu trebuie să  justifici folosirea sumei acordate și aceasta se folosește în funcție de nevoile și capacitatea de rambursare a clientului. Sumele variază între 15.000 – 25.000 EUR fără garanție sau 100.000 – 150.000 EUR cu garanții imobiliare care se vor achita în 24 de luni. În cazul în care îți dorești capital pentru investiții, achiziții sau refinanțări, creditul pentru investiții este ușa” care te va ajuta să pășești spre visul tău. Suma maximă acordată este între 150.000 – 200.000 EUR care se va rambursa în 7-10. Dosarul de creditare este întocmit gratuit de brokerii companiei AVBS Credit, un alt atu dacă apelați la serviciile lor.
Prin Creditul IMM îți poți achiziționa casa visurilor sau alte imobile, clădiri care te vor ajuta să evoluezi. De asemenea, poți realiza renovări, modernizări, achiziții de echipamente tehnologice sau poți investi sau refinanța credite contractate anterior.
Orice variantă vei alege, AVBS Credit este partenerul tău de încredere și te va consilia pas cu pas pentru a reuși în planurile tale! Visurile tale sunt mai aproape de realitate, ca oricând! Apelează la serviciile brokerilor bancari de la AVBS Credit și grijile tale se vor risipi!

Ultimul articol scris cu drag pentru SuperBlog 2016!Un comentariu:

Suzana Miu spunea...

Craciun fericit, draga Liliana!
Petreceri frumoase de sfarsit de an!
La Multi Ani cu sanatate, bucurii, impliniri!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...