vineri, 25 noiembrie 2016

Answear Style


Dintotdeauna am admirat stilul vestimentar care scoate în evidență personalitatea ta, care este feminin și delicat, elegant și proaspăt. Nu pot afirma că sunt o împătimită a modei, dar, ca oricărei femei, îmi place să port haine bine croite care să mă reprezinte și să fac uneori combinații originale care să mă scoată din monotonie. Una dintre vedetele internaționale care îmi oferă de fiecare dată o lecție de stil, este Charlize Theron, care este una dintre actrițele mele preferate. Nu numai că este o actriță talentată și o femeie carismatică, ci este și un model demn de urmat în materie de modă, lookul ei fiind aproape de perfecțiune. Senzualitatea ei este evidențiată atât pe covorul roșu cât și pe stradă, în ținute simple, fără artificii inutile. Hainele sunt doar cele care îi subliniază feminitatea, naturalețea nativă prin combinațiile creative. Este o norocoasă din acest punct de vedere și nu numai...
Când merg în oraș sau călătoresc, adopt un stil lejer, casual. Am considerat mereu  o combinație reușită, bluzele elegante cu jeanșii și în picioare balerini, botine, ghete sau sandale cu toc, în funcție de împrejurări. De curând am descoperit un site cu haine care m-a impresionat prin multitudinea de ținute propuse și îmi plac cam toate, sunt pe gustul meu! Vorbesc despre Answear! Mi-am ales de acolo niște ținute care mă reprezintă și sunt și ieftine per total. De exemplu o bluză Missguided, niște jeanși Pepe și niște pantofi cu toc Gino Rossi accesorizate cu o geantă neagră chic pot compune o vestimentație care să mă facă remarcată atunci când ies cu prietenele la cumpărături sau la film.
 Tot cu pantofii cu toc Gino Rossi aș putea crea o altă ținută, alături de Lee jeanși – Annetta Black Bandit, o bluză diafană de mătase de la Tommy Hilfiger și Mango ochelari Ariel. 
 O altă variantă pentru după amiezile relaxante de weekend sau când merg în excursii, ar fi adidașii originali de la Adidas, Superstar Glossy, cu un top Lacoste și cu Mango Jeanși Paty, alături de o geacă din denim, deasupra, pentru serile răcoroase. 
Când îmi doresc să fiu chic și în trend totodată, aș putea opta pentru Tom Tailor Denim – Cămașă, cu niște pantofi cu toc Paris - Gino Rossi, Hilfiger Denim, jeanși gilfriend. Important este să mă simt în elementul meu, să fiu eu însămi, iar toți cei din jur să simtă lucrul acesta.
 Cred că acesta este și secretul unui outfit reușit. Să nu fie nimic forțat, încărcat sau extravagant. Combinația de culori trebuie să fie complementară, în nuanțe care să se potrivească pielii tale și să te evidențieze.
Un alt melanj ar fi între o MissGuided - Cămașă Suedette și o rochie neagră cambrată, în picioare niște sandale finuțe pentru ieșirile seara cu prietenii, la diverse evenimente. Opțiunea aceasta ar fi pentru atunci când mi-aș dori să mă simt un pic divă... Nu toate ne dorim să fim măcar de câteva ori pe an în pielea unei dive? Recunoașteți! 
Și să nu uităm că se apropie Crăciunul și trebuie să strălucim. Sărbătorile au un parfum al lor care ne îndeamnă să fim noi înșine, iar Answear ne ajută să ne creem o imagine fabuloasă. Eu sunt foarte încântată de toate ofertele lor! Încercați și voi! Imaginație să fie că ținutele pot fi combinate în tot felul: pantaloni, jeanși cu bluze sexy sau cuminți, fuste mini sau maxi cu topuri diafane, sacouri și paltoane cu ghete, cizme sau pantofi cu toc. Succes la cumpărături!

Vă las în compania unor ținute marca Tommy Hilfiger, pentru delectare! Îmbrățișări!Articol scris în cadrul SuperBlog 2016!
Niciun comentariu:

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...