miercuri, 12 octombrie 2016

Farmecul trăirii autentice

Stropii reci și grăbiți ai ploii alergau bezmetici, pe interfața umbrelelor colorate, iar seara se lăsa alene, printr-o perdea diafană și parfumată amărui, peste orașul obosit. Toamna își intrase pe deplin în drepturi, o simțeam în aerul rece ce-mi răcorea fața, în vântul care arunca rotocoale jucăușe prin părul meu și mai ales în suspinul desprinderii frunzelor. Pașii mă duceau mecanic spre locul nostru tainic de întâlnire, cafeneaua aceea intimă și plină de povești, de arome dumnezeiești. La mesele de acolo am clădit planul nostru de afacere. Aveam emoții, pentru că nu ne văzusem de mult timp, eram dornică să-ți văd privirea aceea ingenuă și plină de promisiuni. Eram prietene bune din clasa a IX-a de liceu. Amuzant a fost că, la un moment dat, ne îndrăgostisem de același băiat, iar ca să nu stricăm legătura puternică dintre noi, am preferat să-l observăm de la distanță și să oftăm. Eram iremediabil lovite în aripă și sufeream cu zâmbetul pe buze. Amândouă năzdrăvane, pline de elan și săritoare la nevoie. Ne ajutam colegii, prietenii și eram, cum bine spuneau ei, colacul lor de salvare, oaza de verdeață, după deșertul încercărilor. Mereu înarmate cu un sfat, cu o vorbă bună și nu din obligație, ci pentru că așa simțeam. Așa eram noi croite, după un calapod mai altfel. Viața ne-a răsplătit uneori pentru efort, iar alteori, ne-a cizelat și ne-a învățat să fim mai puternice. Petronela m-a încurajat mereu să văd partea bună din fiecare om, lumina, iubirea. A fost acolo, când alții au abandonat lupta și m-a ajutat să mă ridic. Când am fost pe cale să renunț la anumite proiecte începute, sau chiar la mine, ea a fost sprijinul meu, meterează trainică și plină de înțelegere, gând înalt și plin de voioșie. Îmi amintesc că și atunci când am avut primele mele probleme cu tenul, am apelat tot la ea. Mi se părea cel mai firesc lucru. Ea a avut răbdarea să mă consilieze și să-mi găsească remediul. O cremă antiacneică din gama Gerovital H3 Derma+, de la Farmec și un gel spumant purifiant, care m-au salvat din niște situații neplăcute.
Astfel, prima întâlnire cu un băiat a fost o reușită. Datorită produselor hipoalergice alese am reușit să am o piele curată, optim hidratată. Și acum rețin entuziasmul de care am fost cuprinsă doar la auzul firmei Farmec, pentru că este companioana de cursă lungă a femeilor din familia mea. Laptele Doina, nutritiv și vitaminizant, cu vitamina A și F, pentru orice tip de ten și cosmeticele Gerovital reprezintă prima gamă anti-age din lume, iar bunica și mama le-au folosit cu încredere mereu. Calitatea produselor, prima gamă anti-age din lume, prof. dr. Ana Aslan ce a revoluționat gerontologia prin descoperirile sale, sunt doar câteva motive pentru a deveni dependent, pentru a fi fidel acestui brand de țară. Toate produsele sunt testate și după doar patru săptămâni se observă ameliorări vizibile, în ce privește aspectul tenului. Nu pot afirma că am devenit doctori în frumusețe, deși Petronela chiar lucrează în domeniu, fiind medic dermatolog, dar, pentru că încercăm să prezentăm și altor oameni cum a revoluționat lumea, Farmec, prin produsele sale, avem șanse să devenim.
Întâlnirea cu Petronela preconiza exact impactul pe care produsul propus celor de la Farmec, îl va avea asupra tinerilor cu probleme ale tenului. Am trecut și noi prin aceleași dileme și o cremă revoluționară, care să ajute adolescenții să scape de temerile și neplăcerile tenului acneic, este cea mai bună soluție. Astfel, ne-am propus să lansăm pe piață o cremă calmantă și regenerantă, cu efect matifiant și să facem o campanie prin liceele din țară, unde să promovăm un stil de viață sănătos și o cremă minune.
 Petronela a venit cu ideea și cu munca în laborator, eu am propus modalitățile de promovare în mass media sau prin viu grai. Trebuia doar să stabilim datele întâlnirilor și să punem în aplicare proiectul.
Ceaiul aburind și hârtiile întinse pe masă, zâmbetele zgomotoase la intervale sacadate, au avut darul să-mi răscolească amintiri dragi și să-mi dea curajul de a vedea ideea noastră pusă în practică. Eram optimiste și lumea ne aștepta! Ce bine e să ai prieteni isteți și care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine... O priveam pe prietena mea și eram mândră!
Atunci, gândurile mi s-au făcut evantai de dorințe și mi-am dat seama că femeile cu farmec, vor fi mereu apreciate pentru naturalețea și încrederea pe care o emană prin toți porii. Varietatea produselor, de la creme, geluri, activatoare până la șampoane și tratamente anticădere, oferă alternative simple și eficiente pentru evidențierea genelor transmise și potențează efectul, pentru timp îndelungat, sunt secretul frumuseții!
Dar se știe că o femeie care este iubită este și mai frumoasă, mai naturală! Deci, iubiți!#FarmecInSuperBlog

Articol scris în cadrul concursului SuperBlog 2016!

5 comentarii:

coco spunea...

imi place Gerovital si ma bucur ca au deschis un magazin in orasul meu!

Elly W. spunea...

"femeile cu farmec, vor fi mereu apreciate pentru naturalețea și încrederea pe care o emană prin toți porii."
E foarte adevarat ce-ai scris, Liliana. Farmecul natural, dublat de cel dobandit prin grija fata de noi, ajuta.
Succes!

Liliana spunea...

Coco, ma bucur ca poti beneficia de produsele Gerovital, direct de la sursa! :)

Liliana spunea...

Elly, asa am observat, naturaleta si increderea fac casa buna! Increderea in tine ti-o poate si un produs de calitate, dar, mai ales, puterea ta interioara. ;) Este firesc sa avem grija de noi, desi uitam cateodata...
Multumesc pentru sustinere! :)

Bianca Alexandra spunea...

Felicitari pentru articol! Ai scris foarte dragut, insa mi-ar fi placut sa scrii mai multe cuvinte despre produse. De asemenea, lipseste primul link obligatoriu, ceea ce inseamna ca cerintele tehnice nu au fost respectate intru totul. Mare grija la incoerente.

Mult succes in continuare!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...