joi, 27 noiembrie 2014

Vedetele sărbătorilor de iarnă


Clinchetele de clopoței și parfumul de brad, o făceau să intre în atmosfera sărbătorilor, de fiecare dată. Se transforma din nou în fetița nerăbdătoare care caută cadourile sub brad și așteaptă musafiri dragi. Aroma de portocale și cea de cozonac, anunțau deja începutul petrecerii, iar privirea-i galeșă se opri asupra ochilor iubiți. Un scurtcircuit energizant și o căldură plăcută o învălui și în două secunde sări în brațele iubitului. Aștepta de mult un semn că totul e în regulă, că nimic nu se schimbase, dar neliniștea și deziluzia care o cuprinseseră, câteodată, nu făceau decât să tensioneze starea de spirit și să-i depărteze mai mult. În acea seară, văzuse din nou acea scânteie care-i declanșase valul de adrenalină, iar iubirea s-a arătat din nou.
Musafirii parfumați și eleganți, începeau să umple casa lor nouă, iar bucuria din ochii și vocile lor erau doar un bonus binemeritat. Lorena se simțea bine în mijlocul lor, era o amfitrioană înnăscută, iar Tudor o sorbea din priviri. Îi urmărea fiecare mișcare a corpului, fiecare remarcă și începea să-și amintească de ce se iubeau ei așa de mult. Gura lumii nu a contat niciodată în relația lor, iar „intervenția” binevoitoare a unor prieteni l-au lăsat rece, pentru că el fusese acolo, lângă ea, tot timpul. Mâinile ei fine, delicate și cu o manichiură îngrijită, tot timpul, îi sugerau o pianistă. I-a îndrăgit mâinile dintotdeauna, de la început, iar jocul lor copilăros, forma lor alungită, oja frumos colorată, îi atrăgeau privirile, îl seduceau constant. Se știe că, o femeie trebuie să aibă grijă nu doar de garderoba ei, de parfumul pe care îl poartă sau de machiaj, ci și de manichiură. E un fel de carte de vizită a persoanei respective. Lorena a fost mereu o femeie îngrijită, atrăgătoare, jovială, iar bărbații apreciază aceste lucruri. Și nu numai ei, ci și celelalte femei din jur. De exemplu, Stela, prietena din copilărie a Lorenei, a observat de la intrare, nuanța de ojă folosită de aceasta, Santa’s Here, un atu feminin imbatabil pentru sărbătoarea de Crăciun ce bătea la ușă.
-          Și eu am ezitat mult în ce privește nuanța, dar câștigătoarea a fost It’s Freezing out there!, pentru că se asortează cu rochia și cu poșeta! a spus pe repede înainte Stela. De fapt, acestea sunt ultimele vedete de la Farmec.
-          Am auzit ceva de Farmec! zise și Adriana curioasă
-          Noi suntem pline de farmec! zâmbi Lorena, cu toată fața.
-          Se știe! Dar chiar am auzit ceva despre niște vedete de la Farmec!
-          Ultimele nuanțe de la farmec sunt irezistibile! Eu am folosit It’s Freezing out there!, iar Lorena, Santa’s Here.
-          Ce frumoase sunt! Roșu-burgundiu și un gri plăcut! Ce textură și luciu au! Îmi plac foarte mult!
-      E noua colecție toamnă-iarnă de la Farmec, cu șapte culori dinamice, electrizante și care încurajează creativitatea: Tree’s rock; Enjoy your dark side; Honey, I’m home; Go get them, girl; Your highness; It’s freezing out there si Santa’s here! Sunt vedetele sărbătorilor de iarnă: lacurile Farmec Collection 2014! punctă Stela, veselă că a reușit să adune toate fetele în jurul ei. Ciripea veselă ca o vrăbiuță, iar celelalte fete se pisiceau, vorbind despre manichiură cu o pasiune ce greu se întrezărea.
-          Iarna este și mai greu să-ți întreții unghiile, pentru că se casează și se deshidratează. E esențial să te hidratezi corespunzător, să ai un regim alimentar sănătos și să porți mănuși din materiale naturale. veni cu detalii Antonia, una din cele mai elegante fete ale grupului. Detalii interesante despre produsele Farmec găsiți și pe pagina lor de Facebook. Abia atunci grupul a observat verdele plin de viață aplicat pe unghiile lungi și bine îngrijite.
-          E verdele de la Farmec! Go get them, girl! Vrei să cucerești vreun băiat? îi făcu un semn discret cu ochiul, Stela.
-          Clar! Doar nu m-am îmbrăcat așa doar pentru voi! Sunt sigură că măcar unul din băieți va aprecia efortul… plusă Antonia, făcând o piruetă.
Muzica a început să cânte melodii în vogă, iar fetele s-au dezlănțuit. Tudor s-a retras ușor în celălalt colț al camerei, unde băieții vorbeau despre fotbal și vin, pasiunile lor cele mai mari. Petrecerea începuse!

Articol scris în cadrul SuperBlog 2014!


Niciun comentariu:

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...