vineri, 28 noiembrie 2014

Start la campania electorală

Oficial, campania electorală a candidatului SuperBlog este la start. Candidatul și consilierii de imagine sunt puțin neliniștiți, dar, foarte hotărâți să obțină cât mai multe voturi. SuperBlog candidează la funcţia de cea mai apreciată competiţie de blogging din ţară, iar contracandidații săi nu au nici o șansă. Unii, au încercat să apeleze la trucuri, dar, electoratul i-a sancționat aspru pentru aceste tentative. Sunt printre cei care știu câte ceva despre know-how-ului electoral, dar, discretă din fire, voi lupta corect, pentru o imagine cât mai populară a candidatului pe care îl reprezint.
Este de bonton să-ți alegi niște consilieri care promovează o democrație a gândirii și niște valori morale general valabile, o noblețe a trăirii și o integritate aparte, pentru că, în acest fel, victoria va fi a candidatului susținut. Succesul e asigurat de întreaga echipă a consilierilor de imagine, însă, doar câțiva își vor lăsa amprenta asupra campaniei.
Candidatul menționat, SuperBlog, a apărut pe scena românească din 2008 și a promovat „vocile” blogosferei românești, transformându-se el însuși într-o VOCE, prin intermediul competiției de blogging creativ, susținut de Swiss Plan. Acest proiect frumos, în care s-a investit mult suflet și timp, a fost susținut și de companii de renume din România, cum ar fi: AQUA Carpatica, ASUS, COTY, Delaco, Farmec, Jolidon, MarketOnline.ro, Nemira, Real - Hypermarket, SONY, Toyota, TAROM ș.a  Proiectul candidatului vizează viitorul online al bloggerilor și să promoveze bunele practici sociale, culturale sau ecologice. Prima ediție Spring SuperBlog a fost în martie 2013, cu probe originale și a dovedit încă o dată, că este cel mai potrivit pentru funcția de cea mai apreciată competiție de blogging din țară. Valoarea este cea care este promovată, prin competiția inițiată de candidatul SuperBlog și consolidarea statutului de blogger. Contează foarte mult și creativitatea sau, uneori, norocul.
Dacă ar fi să-mi prezint atuurile, pentru a fi aleasă drept unul din consilierii de imagine ai candidatului SuperBlog, aș miza pe talentul meu scriitoricesc. Aventura mea în blogosferă începe undeva prin 2009! Iniţial nu mi-am dorit decât un spaţiu în care să-mi scriu gândurile, să mă relaxez, să mă regăsesc, să comunic! :) Totul a pornit de la pasiunea mea pentru scris, iar scânteia a venit de la o prietenă care făcuse deja pasul acesta în online! Într-un fel, am trecut de la hârtie la tastatură! Scrisul a fost mereu o relaxare pentru mine, o terapie vindecătoare a sufletului care uneori e prea încărcat de lamentații şi de întrebări mistuitoare. Am preferat mereu revelaţia momentului, descoperirea treptată, evoluţia personală. Ulterior, am descoperit oamenii frumoşi, de care îmi era dor în viaţa cea de toate zilele şi am legat prietenii cu ei. Sincer, niciodată nu m-a interesat să am o interfaţă sclipitoare sau un logo cu link direct spre blogul meu, ori să-mi promovez în vreun fel, blogul personal. Am urmărit o interacţiune cu scopul dezvoltării personale, lărgirii sferei de cunoaştere, iniţierii în psihologia colectivă. Cred că doar ceea ce am scris a reuşit să mă promoveze până în momentul de faţă, în anumite colţuri ale blogosferei... Unii spun că aș avea talent...
Pe parcurs, am descoperit bloguri care m-au făcut să simt oamenii din spatele monitorului, să-i susțin în dezideratul lor, să le îndrăgesc ideile și proiectele, felul de a fi, care se întrevedea printre rânduri. Dana Lalici mi-a dovedit că e bine să crezi în visele tale, să lupți pentru credințele tale. Mulțumesc mult, Dana! Ești un model pentru mine! Nebuloasa m-a fascinat prin tematica abordată, iar RadioLynx m-a informat constant pe parcursul competiției. Mă bucur că am reușit să ajung la finalul acestei competiții, deși timpul a fost insuficient! Chiar am făcut sacrificii pentru a ajunge la finish! Nu uitați! Votați SuperBlog! 
Să fiți iubiți și să simțiți frumos!
Articol scris în cadrul SuperBlog 2014!Un comentariu:

Anonim spunea...

Dacă tu crezi că o campanie se câștigă altfel decât prin tertipuri, hehe....păi, concursul s-ar numi, cred, Utopia. ;)
Î

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...