marți, 18 noiembrie 2014

Încrederea în tine

Nici nu se aștepta să fie din nou în centrul atenției. Ziua se anunța tumultuoasă pentru toți cei prezenți la eveniment, iar ea jubila gândindu-se că a descoperit secretul de a fi tot timpul în formă maximă. Era bucuroasă că a venit momentul să le informeze și pe cele mai bune prietene despre ocazia unică de a fi naturale, de a fi feminine. Își amintea cât de reticentă a fost la început, dar acum, ajunsese să dea lecții și altora. Ce ciudată este uneori viața! Are un mod inedit de a te zăpăci cu toate relațiile acestea interumane, în așa hal, încât să uiți neplăcerile, incidentele sau micile accidente. Era ceea ce unii numesc o luptătoare, de aceea nu a renunțat niciodată la visul de a face ceea ce-i place cel mai mult, acela de a ajuta oamenii.
Dimineața aceea era prima dintr-o nouă serie, marca începutul unei noi perspective și momentul prezent era singurul important. Își dezvoltase o afacere proprie in care credea și promova produse de succes. Astăzi venise momentul pentru Silk’n Flash&Go Luxx, un epilator minunat pentru toate părțile corpului și toate tipurile de piele, capabil să asigure o epilare definitivă, la 120.000 de impulsuri luminoase. La început și ei i s-a părut imposibil, dar acest produs a devenit indispensabil, mai ales că după 4 ședințe deja începuse să uite de problemele legate de pilozitate. Se simțea mai bine în propria piele și emana feminitate și sex-appeal, cel puțin așa spuneau cei din jurul ei.

 Utilitatea și funcționalitatea lui  Silk’n Flash&Go Luxx au convins-o să-l promoveze și în rândul prietenelor ei cele mai bune. Era timpul să-și înceapă expunerea:
-          Vă mulțumesc că ați venit astăzi aici pentru a fi alături de bucuria mea! Afacerea mea e din ce în ce mai prosperă, iar clienții mei se fidelizează. Produsele acestea de epilare pe care vreau să vi le prezint astăzi, de la Silk’n beneficiază de cele mai noi tehnologii în ce privește lumina intens pulsată, prescurtată prin IPL, iar faptul că sunt testate clinic și recomandate de medici, certifică faptul că merită investiția.

-          Cât de repede se observă rezultatele?
-          La mine după patru ședințe deja era vizibil rezultatul! Piele mai fină, catifelată, stimă de sine crescută și satisfacție garantată!

-          Ce rol are senzorul de detectare a culorii pielii?
-          Acest senzor detectează pigmentul natural al pielii și emite impulsuri luminoase pe zona tratată, doar dacă pielea este mai deschisă la culoare. În cazul pielii mai închise sau bronzate nu este recomandat tratamentul.
-          Este sigur de folosit acest dispozitiv acasă?
-          Medicii dermatologi și specialiștii în chirurgie plastică au concluzionat că aparatul poate fi folosit în deplină siguranță în intimitatea propriului cămin.

-          La ce interval poate fi folosit? Există vreun risc?
-        La început poate fi utilizat la interval de două săptămâni, primele 3-4 ședințe, dar apoi doar o dată pe lună, pentru a scăpa de firele care nu sunt crescute inițial. Este riscant să expuneți pielea la soare după primele ședințe, deci trebuie evitată bronzarea imediat după tratament. Se protejează pielea la început.
-          Ce durată are o ședință de tratament?
-          Diferă în funcție de zona pe care vreți să o tratați. De la 10 minute pe ambele  brațe până la 30 minute pe picioare, sau cât este necesar pentru finalizarea procesului.
-          Cum aș putea eficientiza procedeul pentru a obține rezultate optime într-un timp scurt?
-        Nu e greu. Pielea trebuie să fie curată și rasă și apoi se setează treptele de energie la nivelul minim, primele 50 impulsuri luminoase și apoi la nivelul următor prin apăsarea butoanelor „+” și  „-” , conform recomandărilor din manualul de utilizare. Inițial la două săptămâni, apoi la o lună este recomandată câte o ședință.
-           De unde ne putem procura această minune?
-          Prin comandă telefonică sau online de la magazin, prin plată la livrare, prin curierat sau cu cardul personal sau cel Raiffeisen în 3 rate, fără dobândă.
Fetele se uitau cu încredere la produsul prezentat, iar discuția a continuat la o cafea. Ziua se anunța una de bun augur, iar soarele zâmbea prin ferestrele larg deschise ca și cum își dorea să adauge strălucire ideilor lansate.

Articol scris în cadrul SuperBlog 2014!

Un comentariu:

Bitu Mihai spunea...

Buna,

Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscrie la concurs.

Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

Te asteptam sa te inscrii !

Multumim !

Bitu Mihai,
SEO - Mediapress Advertising

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...