sâmbătă, 14 septembrie 2013

Dare! Eyes on the stars!


Pornind de la îndemnul din titlu, mi-am făcut curaj să particip la Superblog. Ştiu că este o competiţie serioasă şi solicitantă, am citit câteva informaţii care confirmă ceea ce afirm, deci o fac în cunoştinţă de cauză. Cu toate acestea, îndrăznesc să mă înscriu. Acesta e primul pas! Ce va urma, rămâne de văzut! :) Pot doar spera, că jocul nebunesc al ielelor mă va ajuta să valsez cu eleganţă, aşa cum doar toamna e posibil, printre provocări, iar cuvintele să se înşire ca nişte perle într-un şirag diafan... Dintotdeauna mi-au plăcut provocările şi, cum viaţa le oferă la tot pasul, încerc să fiu deschisă tuturor oportunităţilor de a o face mai frumoasă! :)
Sunt mulţi bloggeri veterani în ce priveşte participarea şi chiar situarea pe locuri fruntaşe, printre finalişti, lucru pentru care au toată admiraţia mea! Îi felicit pentru abnegaţie şi creativitate, cele două ingrediente secrete, se pare, ale acestei competiţii ce se anunţă tumultuoasă! Sunt la prima participare şi o consider o altă provocare la care voi răspunde, sper că, foarte prompt, deşi timpul este limitat pentru toată lumea. Voi încerca chiar să închei şi un acord tacit cu clipele suspendate în neant, doar pentru a-mi permite luxul de a bate cu nonşalanţă câmpii pe tărâmul cuvintelor. :)
Spre final, adresez un îndemn tuturor participanţilor: îndrăzniţi să visaţi cât mai frumos, rotund şi plenar! Nu renunţaţi la voi, la viziunea voastră, doar pentru că pare imposibil!
Toamna să ne fie blândă, sursă de inspiraţie şi bucurie colorată! :)

"Ţinteşte luna. Chiar dacă nu ajungi acolo, măcar vei fi printre stele." ( Les Brown)

8 comentarii:

Mirela spunea...

Scrii atât de frumos încât nu mă îndoiesc că participarea ta va fi o reușită. Îți doresc mult succes!Cu drag! :)

LOLITA spunea...

@ Mirela,
mulţumesc mult pentru susţinere! Contează să ştii! Eşti o drăguţă ca de obicei şi pentru acest lucru te admir şi te respect şi mai mult!
Cu acelaşi drag! :)

Alexandra Ali spunea...

Mult succes! O participare fructuoasa!

Echipa SuperBlog spunea...

Bun venit in SuperBlog! Iti multumim pentru participare si iti dorim mult succes! :)

LOLITA spunea...

@ Alexandra Ali,
Mulţumesc mult! Sper să fie o experienţă frumoasă! :)

LOLITA spunea...

@ Echipa SuperBlog,
Mulţumesc pentru întâmpinare! Să fie, să fie! :)

adriana tirnoveanu spunea...

....îţi doresc succes!Vă voi susţine cu drag pe toţi cei ce aveţi curajul acesta. E cunoscut faptul că am o favorită, dar asta nu înseamnă că n-am să urmăresc cu interes concursul. Baftă!

LOLITA spunea...

@Adriana Tîrnoveanu,
îţi mulţumesc pentru susţinere! Da, şi eu m-am mirat de curajul meu nebunesc,:) dar când e vorba de o provocare ce implică scrisul, nu prea îi pot rezista... Sper să fie o competiţie corectă şi să nu strice relaţiile create în blogosferă! Numai bine! :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...