luni, 1 martie 2010

Ganduri verzi de primavara


O căldură nefirească urmată de un vânt molatec care s-a transformat în uragan a bântuit începutul de martie de anul acesta. Un început tumultuos şi cu o vervă neaşteptată. Se simte în aer schimbarea ce musteşte în interiorul copacilor şi mirosul de pamânt reavăn ce aşteaptă startul unui soare cald şi promiscuu ce a dormit prea mult şi acum se lasă curtat. E poate un început de martie mai altfel, deşi unii sunt foarte preocupaţi de statisticile cutremurelor din Chile sau de unele informaţii ale unor meteorologi vremelnici. Ştiu doar că eu sunt, mă simt din nou un mugur dornic să înflorească şi să recunoască parfumul suav al florilor dragi şi atât de mult aşteptate şi al ierbii fragede, proaspete.
Nu pot decât să sper că şi voi vă doriţi aceleaşi bucurii mărunte şi vă doresc o primăvară cu gust plin de soare, cu miros de iarbă colorată şi cu vreme de început de curăţenie...:)

4 comentarii:

Simina spunea...

imi plac gandurile tale "verzi" de primavara!

starchim01 spunea...

Şi totuşi încă este iarnă...Dar prea mult nu mai poate să ţină,apoi să vezi explozie de culori

LOLITA spunea...

Simina, bine ai venit si ma bucur ca iti plac gandurile mele...

LOLITA spunea...

Este inca iarna, dar in sufletele noastre plange primavara care isi cere drepturile cel putin calendaristic vorbind...:)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...