miercuri, 12 august 2009

BLOGUL DE AUR


Dragii mei, am fost onorată să primesc o distincţie de la Sasha http://iubirea-imposibila.blogspot.com/ căreia îi mulţumesc, cu titlul de BLOGUL DE AUR . Premiul acesta presupune nişte reguli simple pe care le voi enumera:

1. afisarea premiului
2. afisarea linkului celui care a acordat acest premiu
3. oferirea lui la 10 bloggeri
4. informarea bloggerilor prin mesaj


Doamnelor şi Domnilor ofer acest premiu cu toată admiraţia şi deosebită plăcere următorilor bloggeri (ordinea este aleatorie şi nu vreau sa se interpreteze greşit)

- Pheideas http://pheideas.blogspot.com/
- Rontziki http://rontziki.blogspot.com/
- Delfilina http://delfilina.blogspot.com/
- Mathmoiselle http://mathmoiselleone.blogspot.com/
- Cristia http://finalcoffeefantasy.wordpress.com/
- Blindgirl http://blind-girl.blogspot.com/
- Ionuca http://carteadingeanta.com/
- Delia http://pursisimpludespreviata.blogspot.com/
- Raluca http://femininessence.blogspot.com/
- Gabriel Lazăr http://opening-petals.blogspot.com/

FELICITĂRI!!! :)))

17 comentarii:

LOLITA spunea...

Sper sa nu se supere nimeni ca am adaugat si link-urile voastre fara sa va cer permisiunea in prealabil dar m-am gandit ca in felul acesta ne facem cunoscuti si altor bloggeri! Am avut cele mai bune intentii! Va salut si felicitari inca odata!:)

Delf spunea...

Mulţumesc mult... Mă îndoiesc, însă, că merit o asemenea distincţie...

LOLITA spunea...

Bineinteles ca meriti! Este alegerea mea si tin sa-ti spun ca toti meritam un premiu pentru ca am avut curajul sa ne impartasim impresiile, ideile, reflectiile altor semeni dornici de cunoastere... Eu fiind mai "proaspata" pe aici prin casuta bloguitului cum ar trebui sa ma simt?

pheideas spunea...

Stii ce observ in ultima vreme ? O decantare si ierarhizare a blogurilor. Specificul blogului meu este cel de atitudine si informare. Al altora, de story, can-can sau jurnalism. Alte bloguri sunt de poze sau strict personal. ... Iti multumesc pentru premiu. Eu n-am sa acord premii, ci am deja o rubrica de bloguri interesante, pe care o monitorizez constant. Cei care sunt acolo, pentru mine, sunt oameni deosebiti.

LOLITA spunea...

Intentia mea nu a fost sa ierarhizez sau sa realizez o decantare a blogurilor! A fost un joc in care m-am prins si daca regulile jocului au fost prea copilaroase as putea fi acuzata doar ca sunt inca copil... Si pentru mine cei din blogroll sunt foarte deosebiti si importanti!!!

LOLITA spunea...

Pentru mine acest blog nu stiu daca este de atitudine, de informare sau pur jurnalism...Stiu doar ca imi place sa scriu si sa impartasesc si voi continua sa o fac!:)))

LOLITA spunea...

Hmm, nu credeam ca esti atat de conservator!In plus mai am o scuza: sunt la inceput! Deabia acum invat si eu care e treaba!

Rontziki spunea...

Multumesc frumos! O sa profit pentru a-l oferi mai departe pentru ca, desi toti cei din blogroll sunt speciali si ii urmaresc constant, cu siguranta multi inca nu stiu de ce ii consider eu speciali :)

Rontziki spunea...

Misiune indeplinita :) M-am laudat cu premiul si l-am oferit mai departe :)

Cristia spunea...

Lolita, cum de nu te-am descoperit pana acum? Esti ca o gura de aer proaspat.. :) Multumesc frumos pentru aprecieri si premiu. Am avut o reala surpriza din partea ta! Sa auzim de bine :)

LOLITA spunea...

Rontziki felicitari pentru descrierea originala a celor din blogroll-ul tau! Tocmai asta imi place la tine! Deschiderea si sinceritatea cu care impartasesti si altora din experientele tale atat de viata cat si literare!Deci un motiv in plus sa ramai la mine in blogroll...

LOLITA spunea...

Cristia imi place sa surprind placut oamenii! Bine ai venit si sper sa pastram legatura! Imi place sa cred ca avem cateva lucruri comune...

LOLITA spunea...

Rontziki ai promis ceva! Eu astept cu sufletul la gura leapsa ta!:)))

Gabriel Lazăr Photography spunea...

Daaa... multumesc Lolita. Sincer nici eu nu ma asteptam sa dai o fuga in "gradina mea" colorata. :) Ma bucur ca apreciezi ce vezi acolo. Toate cele bune si la cat mai multe cuvinte frumoase!!

Sergiu spunea...

A cam circulat acest blog de aur,

LOLITA spunea...

Gabriel, multumesc pentru vizita si te mai astept cand simti nevoia! Eu voi veni sigur prin "gradina" la tine, ca tare imi mai place...:-D

LOLITA spunea...

Sergiu bine ai venit si daca crezi ca nu am meritat premiul astept critici...

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...